fbq('track', 'ViewContent');

Periscope i Twitter incorporen vídeos en 360º

Periscope i Twitter ja permeten veure vídeos en 360 graus en temps real i aviat possibilitaran que puguis fer-los tu mateix. De moment, però, si el que vols és elaborar-los pots inscriure’t en aquesta llista d’espera.

Els vídeos en temps real Live in 360 vénen marcats amb una petita etiqueta, com podeu apreciar a la imatge inferior. Després de donar-li al play, podeu lliscar el dit per la pantalla i veure l’angle que desitgeu observar.A hores d’ara aquesta opció està en fase experimental, però en breu serà implementada per tal que tothom pugui emetre vídeos en 360 graus. Si vols més informació, et recomano llegir aquest post a Periscope.

Els canvis introduïts per Periscope (Twitter) s’han d’entendre en clau de lluita per dominar el mercat dels vídeos en directe via streaming amb Facebook, que ho fa a través de Facebook Live i també d’Instagram.

Per tant, aquest 2017 promet molts avenços i noves funcions pel que fa als vídeos en directe via streaming. Kayvon Beykpour, el CEO de Periscope, ha anunciat fa poc la intenció d’activar l’opció “Producer” que permetrà transmetre vídeo obtingut amb càmeres professionals i ordinadors, la qual cosa permetrà una millor edició en temps real del contingut.

Producer“, que algunes companyies i marques ja la utilitzen en fase de proves, com Disney, Telemundo o Louis Vuitton, entre d’altres, s’anirà desplegant de manera gradual, com ha succeït ara en els vídeos en directe a 360 graus. Si en voleu saber més, us suggereixo aquest post de Oswaldo Olivas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *