fbq('track', 'ViewContent');

Twitter ja permet compartir “moments”

Twitter va implementar, ara fa unes setmanes, una nova funció, els anomenats Twitter Moments. Mica en mica –com tot el que és nou–, l’opció es va incorporant progressivament i cada vegada són més els comptes que reflecteixen aquests “moments” personals, d’empresa o marca. Però, què són els Twitter Moments i quina funcionalitat tenen? D’entrada podem dir que els Moments permeten agrupar continguts a dins de Twitter que expliquen històries a través de diferents tuits, fotografies i vídeos que han estat publicats a la plataforma.

Hi ha tres maneres de crear un Moment a Twitter:
1) A través d’un tuit.
2) Des de la pestanya “Moments”.
3) Des del perfil de l’usuari.

Per crear un Moment a Twitter a través d’un tuit, has de prémer el botó dels punts suspensius i clicar sobre “Nou Moment“. A continuació, has d’escriure un títol (fins a 75 caracters), afegir una descripció (fins a 250 caracters) i seleccionar una imatge de portada. Tot seguit, només cal que vagis a “afegir tuits al teu moment” (a la part inferior de la pantalla) i ja pots buscar, seleccionar i incorporar tuits teus o d’altres usuaris, per temàtica o enllaços, prèvia verificació (clicant la v que surt al costat). En acabat, si prems “Establir portada” podràs pujar una imatge. Finalment, pots ordenar els tuits, pujant-los o baixant-los amb l’ajuda de les fletxes.

Twitter Moments

D’altra banda, si vols crear un Moment des de la pestanya “Moments”, el procés és idèntic, de la mateixa manera que si vols fer-ho des de la teva pàgina de perfil.

Twitter Moments

Val a dir que un cop s’han publicat els Moments, aquests es poden incrustar en pàgines web. Com? Doncs prement el botó de punts suspensius i copiant el codi html que després enganxaràs a la teva pàgina web.

Què, a punt per crear els teus moments a Twitter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *